Feyenoord niet blij met kaartverkoop: "Zeer onaangenaam door verrast"

Sfeeractie Feyenoord - Slavia
Sfeeractie Feyenoord - Slavia Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft met verbazing gekeken naar de kaartverkoop van de finale van de Conference League. Om 14:00 uur zou de vrije verkoop voor kaarten van de finale beginnen. Zonder mededeling werd deze verkoop verplaatst naar 12:00 uur, hierdoor waren veel Feyenoorders te laat, dat laat De Telegraaf weten.

Volgens Feyenoord waren de fans van AS Roma er wel van op de hoogte en dus hebben zij veel kaarten kunnen claimen. Als dat het geval is, is dat onacceptabel", laat een woordvoerder van Feyenoord weten. "Wij waren er zeer onaangenaam door verrast en hebben gelijk contact opgenomen met de UEFA. De voetbalbond zegt het te gaan onderzoeken en komt erop terug."

Beide clubs kregen 3000 gratis kaarten voor de finale in de Arena Kombëtare in Tirana, waar zo'n 22.500 man in kan. Ook kregen beide club 1000 kaarten die volgens Feyenoord voor sponsoren, partners en familie waren. Dinsdag om 12:00 uur gingen er nog 8500 tickets in de vrije verkoop.

"Tot onze verrassing", zegt de woordvoerder van Feyenoord. "Dat de UEFA de andere kaarten in de verkoop gooit is prima, maar dan moet iedereen gelijke kansen krijgen om ze te kopen."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties