Feyenoord verlengt partnership met drie jaar: "Een trouwe aanwezige"

De Kuip
De Kuip Foto: © Pro Shots

Feyenoord en EMboost hebben hun partnership met drie jaar verlengd. Daardoor is het bedrijf dat zowel Official Partner van Feyenoord Vrouwen 1 en Official Hospitality Partner van Feyenoord is, tot medio 2027 aan de club verbonden. 

Al geruime tijd is EMboost onderdeel van het zakelijk netwerk van Feyenoord. Sinds het seizoen 2023-2024 is het bedrijf aan de club verbonden als Official Partner van Feyenoord Vrouwen 1. Daarnaast verzorgde EMboost afgelopen seizoen ook (zakelijke) hospitality-arrangementen rondom de thuiswedstrijden van Feyenoord.

"EMboost is en blijft een vertrouwd gezicht binnen ons zakelijk netwerk", vertelt Ruud van der Knaap op de officiële website. "Het bedrijf is een trouwe aanwezige bij evenementen van de Feyenoord Business Club. Toen we het Official Partnership voor Feyenoord Vrouwen 1 ondertekenden, is van beide kanten de intentie uitgesproken om de samenwerking na één jaar te verlengen. We zijn blij dat de wederzijdse verwachtingen zijn waargemaakt. Via EMboost kunnen we een bredere doelgroep interesseren voor de wedstrijden van Feyenoord.  Dat biedt commerciële kansen, maar het zorgt vooral ook voor extra aandacht en waardering voor ons vrouwenteam, dat de laatste jaren flink aan de weg timmert."

Ook Wim Jansen Jr., Directeur/partner van EMboost, is blij met de contractverlenging: "Dankzij onze jarenlange ervaring als Hospitality Partner weten we hoe we mensen een mooie Feyenoord-beleving kunnen bieden. EMboost en Feyenoord passen bij elkaar; we hoefden dan ook niet lang na te denken over een verlenging. Als Feyenoord-supporter ben ik trots om onderdeel te blijven van de Feyenoord-partnerfamilie. Dat we in 2025 ons 25-jarig jubileum als Hospitality Partner vieren, maakt het extra mooi."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand