Feyenoord verhuurt Aliou Baldé, Ook Francesco Antonucci vertrekt

Francesco Antonucci
Francesco Antonucci Foto: © Pro Shots

Aliou Baldé en Francesco Antonucci zijn op huurbasis vertrokken bij Feyenoord. De Senegalees vertrekt naar het Belgische Waasland Beveren, terwijl de Belg terugkeert bij FC Volendam.

Zo meldt Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka. De 19-jarige aanvaller kwam in januari 2021 over van Diambars FC. Dit seizoen speelde Baldé twee wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord. De Senegalees heeft nog een contract tot medio 2025 in Rotterdam.

Waasland Beveren huurt Baldé om voor meer aanvallende kracht te zorgen. De Belgische club staat momenteel tweede in de Eerste Klasse B, het tweede niveau van België en hoopt dit seizoen promotie af te dwingen.

Naast het vertrek van Aliou Baldé wordt ook Francesco Antonucci verhuurd. De Belgische spelmaker hoopt bij FC Volendam weer aan speelminuten te komen. Mede door blessures kwam Antonucci dit seizoen tot slechts één korte invalbeurt.

Feyenoord betaalde in de zomer van 2020 twee miljoen euro aan AS Monaco voor Antonucci. De middenvelder werd eerst verhuurd aan FC Volendam, dat hem daarvoor ook al eens gehuurd had van AS Monaco. In Volendam maakte Antonucci indruk, maar in De Kuip kon hij de verwachtingen niet waarmaken. De Belg keert nu wederom terug naar de club waar hij eerder goed presteerde.

Lees meer:
0 reacties