Feyenoord verbaast Bosz: "Had er geen rekening mee gehouden"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

Feyenoord lukte het donderdagavond niet om FC Volendam op het kunstgras over de knie te leggen. De ploeg speelde niet goed en ook FC Volendam kreeg kansen op de overwinning.

Bosz kwam er vrij laat achter dat Feyenoord een misstap maakte. Tijdens de persconferentie zegt Bosz: "Ik zat in een restaurant te eten. We hadden het helemaal niet gevolgd, ik zat met Earnest te eten. Toen zei één van onze vrouwen: 'Wat zou Feyenoord gedaan hebben?'. Toen keken we en bleek het 0-0 te zijn. Misschien hadden we het niet verwacht, maar het is niet netjes om tijdens het eten op je telefoon te kijken. We hebbe het dus na afloop bekeken. Heel eerlijk, ik had er geen rekening mee gehouden. Het blijkt dus dat het niet zo vanzelfsprekend is."

Vervolgens richt Bosz de blik op zijn eigen ploeg en de vanzelfsprekendheid die er niet is. "Mensen zeggen je moet winnen van Excelsior. Natuurlijk moet je winnen, maar het blijkt dat het niet zo vanzelfsprekend is blijkt niet zo te zijn. Ik denk niet dat veel mensen verwachten dat Feyenoord gelijk zou spelen en dus twee punten verliezen tegen Volendam", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties