Feyenoord tevreden over aantal verkochte seizoenkaarten tot nu toe

Feyenoord heeft tot nu toe zo'n 15000 seizoenkaarten verkocht. En dat terwijl de club nog niet officieel begonnen is met een campagne en supporters tot nu toe hun kaart alleen nog konden verlengen.

Van de supporters die vorig seizoen een vaste plek in De Kuip hebben er dus al 15000 hun kaart verlengd. De persvoorlichter van Feyenoord heeft er vertrouwen in dat er nog meer verkocht gaan worden: "Nu het seizoen officieel is begonnen met de eerste training en er straks oefenwedstrijden komen zie je altijd dat het ook weer meer gaat leven bij supporters."

Het lijkt erop dat het volgende seizoen van de Eredivisie gespeeld zal worden met veel meer supporters op de tribunes. Tot nu toe is het verkochte aantal te vergelijken met dat van vorig jaar. Een woordvoerder van Feyenoord zegt tegen Rijnmond dat het EK meespeelt in de verkochte aantallen: "Het EK is in volle gang en speelt misschien ook mee. Vaak zie je dat na zo'n toernooi de aandacht weer wordt verlegd naar het clubvoetbal."

Vorig jaar ging de jaarlijkse Open Dag niet door, en ook dit jaar zal deze activiteit geen doorgang vinden. Toch wil Feyenoord wel graag iets voor haar supporters doen: "We sluiten niet uit dat we nog iets gaan organiseren. Op de achtergrond wordt er wel gekeken wat we kunnen doen wat betreft oefenwedstrijden of openbare trainingen met publiek.''

Lees meer:
0 reacties