'Feyenoord-target één stap verwijderd van overgang naar Spanje'

Luciano Rodriguez
Luciano Rodriguez Foto: © Pro Shots

Feyenoord-target Luciano Rodriguez lijkt de overstap te gaan maken naar Girona, zo meldt journalist Cesar Luis Merlo op X. De Uruguayaan leek in januari dichtbij een overstap naar Feyenoord maar dit liep spaak. 

Merlo schrijft dat de Spanjaarden één stap verwijderd zijn van het binnenhalen van Rodriguez. Zij hebben een bod van 13,9 miljoen euro gedaan en club en speler zouden al een persoonlijk akkoord hebben. 

De zaakwaarnemer van Rodríguez, Mauricio Machado, bevestigt in gesprek met 100% Deportedat Girona concreet is en dat er ook andere clubs geïnteresseerd zijn. “We hebben vandaag een concreet bod ontvangen, rechtstreeks uit Girona", vertelt hij. "We hebben een ontmoeting gehad met de president van River Plate en ze zijn geïnteresseerd om de onderhandelingen nieuw leven in te blazen. Morgen hebben we een ontmoeting met Palmeiras voor Luciano”

“Girona biedt het bedrag waar Liverpool Montevideo om vraagt", gaat hij verder. "Er wordt onderhandeld over het percentage van de transferrechten dat verkocht zou worden. Liverpool Montevideo wil minimaal 25% behouden. Als we in januari nog een week de tijd hadden gehad zou Luciano naar Feyenoord zijn gegaan. We waren heel dicht bij het sluiten van een deal.”

Lees meer:
0 reacties