Feyenoord op trainingskamp in aanloop naar finale: "Dat werkt gewoon"

Feyenoord juicht
Feyenoord juicht Foto: © Pro Shots

Feyenoord gaat ter voorbereiding op de finale van de Conference League tegen AS Roma op trainingskamp in Portugal. In Lagos gaat de ploeg van trainer Slot zich volgende week optimaal proberen klaar te stomen voor het duel.

"Slot voelt dat Feyenoord behoefte heeft aan rust, na een jaar waarin hij met een relatief kleine kern spelers topprestaties leverde", schrijft Martijn Krabbendam van Voetbal International.

Eerder deed Giovanni van Bronckhorst dit ook. In aanloop naar de bekerfinale tegen AZ nam hij Feyenoord destijds mee op trainingskamp in Spanje. "Met zijn alleen er even uit. De hele staf mee, goede trainingen afwerken, maar ook tijd voor ontspanning. Dat werkt gewoon", vertelt Van Bronckhorst.

"De spelers hebben dat toen als heel fijn ervaren, omdat je in alle rust naar zo’n wedstrijd kan toe leven. Ik kan me voorstellen dat het een zwaar seizoen is geweest, dus dat Feyenoord dit nu gaat doen, begrijp ik heel goed. Je bent weer fris, fit en gefocust", besluit de huidig trainer van Rangers FC.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand