Feyenoord oogst lof met overwintering: "Sterke tegenstanders"

Luis Sinisterra, Bryan Linssen en Tyrell Malacia vieren een treffer
Luis Sinisterra, Bryan Linssen en Tyrell Malacia vieren een treffer Foto: © Pro Shots

Feyenoord speelt donderdagavond tegen Maccabi Haifa. De enige die zich druk zal maken over het resultaat is de boekhouder bij de Rotterdammers. Sportief is de ploeg namelijk al zeker van groepswinst en dus overwintering.

"Als Feyenoord de laatste jaren in Europa de laatste poulewedstrijd moest afwerken, was de ploeg doorgaans al volledig uitgeschakeld óf er moest een wonder plaatsvinden om de Rotterdammers nog naar de knock-outfase te krijgen", schrijft Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad.

"Maar dit seizoen is Europa het podium waarop de spelers van Feyenoord zich keer op keer van hun allerbeste kant laten zien. In de Kuip kan de ploeg van trainer Arne Slot vanavond sportief gezien helemaal niets meer gebeuren", vervolgt de journalist, die spreekt van een knappe prestaties. "Bovendien is dat voor elkaar gebokst in een poule met relatief sterke tegenstanders als Slavia Praag, Union Berlin en Maccabi Haifa."

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Maccabi Haifa! Zet 5 euro in en pak maar liefst 20 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties