Feyenoord Onder21 verslaat NAC Breda: Bassett maakt doelpunt

Cole Bassett voor Team USA
Cole Bassett voor Team USA Foto: © Pro Shots

Feyenoord Onder 21 heeft vanmiddag de wedstrijd tegen NAC Breda onder 21 gewonnen met 2-1. Het team van Sipke Hulshoff trapte om 15:00 af tegen de leeftijdsgenoten uit Breda.

Namens de Rotterdammers vielen alle doelpunten al in de eerste helft van het duel. Cole Bassett, de nieuweling van de club die overgekomen is uit de Verenigde Staten, zette de Rotterdammers na een klein half uur spelen op voorsprong met een fraaie goal.

In de eerste helft werd de score ook nog verdubbeld. Naujoks maakte vijf minuten voor rust de 2-0. Een paar minuten later maakte de ploeg uit Noord-Brabant al weer gelijk. Dat bleek niet genoeg, want in het restant van de wedstrijd werd er niet meer gescoord.