'Feyenoord oefent tijdens voorbereiding tegen Franse topclub'

Spelers van Feyenoord na de thuiswedstrijd tegen Marseille
Spelers van Feyenoord na de thuiswedstrijd tegen Marseille Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft een oefenwedstrijd ingepland tegen Olympique Lyon, dat weet 1908.nl te melden. De wedstrijd vindt op zondag 24 juli plaats in De Kuip. De aanvangstijdstip is nog niet bekend.

Nadat vorig jaar de Spaanse topclub Atletico Madrid op bezoek kwam in De Kuip, komt dit jaar de Franse grootmacht Olympique Lyon op bezoek. De wedstrijd tegen Atletico werd er een op het scherpst van de snede, maar werd gewonnen door Feyenoord.

Het nieuwe seizoen begint voor de clubs al vroeg. Zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie beginnen in het weekend van 5 tot 7 augustus. Vanwege het WK in Qatar in november en december zien de kalenders van de Nederlandse clubs er anders uit dan normaal.

Mocht Feyenoord de UEFA Conference League op 25 mei winnen dan krijgt het een ticket tot de groepsfase van de Europa League. De eerste groepswedstrijd vindt plaats op 8 september. Mocht AS Roma er met de Conference League vandoor gaan, dan speelt Feyenoord eerst nog play-offs. Die beginnen op 18 augustus en de return is op 25 augustus.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties