Feyenoord neemt jonkies mee op trainingskamp: "Op de deur geklopt"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord is maandag vertrokken naar het Spaanse Marbella, waar de ploeg van trainer Arne Slot zich voor gaat bereiden op de tweede seizoenshelft. Slot neemt Givairo Read, Thijs Kraaijeveld, Jaden Slory en Nesto Groen mee uit de Feyenoord Academy.

Slory is de zoon van tweevoudig Oranje-international Andwéle Slory. Ook bij FC Twente gaat er een zoon van een bekende oud-voetballer mee op trainingskamp: Lucas Vennegoor of Hesselink, nakomeling van Jan. "Slory en Vennegoor of Hesselink zijn exponenten van de stroom van talenten met beroemde voetbalvaders in de academies van de Nederlandse profclubs", schrijft Jeroen Kapteijns in De Telegraaf.

"De komende jaren wordt vanuit die categorie ook op de deur geklopt door onder anderen Shaqueel van Persie, Aidan Kuijt (Feyenoord), Jessey Sneijder (FC Utrecht), Liam Slaats (zoon van Ruud van Nistelrooy), Jaden de Guzman (PSV), Seb Huntelaar (Vitesse), Luka en Kai Robben (FC Groningen), Damian van der Vaart en Lennox Heitinga (Ajax)", merkt de verslaggever op.

Kraaijeveld heeft op zijn beurt geen bekende voetbalvader, maar wel sportieve schoonouders. Hij heeft al een tijdje verkering met Indy Zijlaard, de dochter van oud-wielrenner Michael Zijlaard en voormalig wielrenster Leontien van Moorsel.

Lees meer:
0 reacties