"Feyenoord moet goed bedenken wat ze met Justin Bijlow willen"

Feyenoord moet zich goed bedenken wat ze nu met Justin Bijlow willen. Dat zegt analist Geert den Ouden tegenover FC Rijnmond.

"In de uitzending laat Den Ouden weten dat de Rotterdammers wel moeten weten wat hun plan is met Bijlow. “Feyenoord moet goed bedenken wat ze met Bijlow willen. Niks ten nadele van hem, al is het heel vervelend voor hem. Gaat Feyenoord geld steken in iemand die maar 50% speelt?" Ook ziet Den Ouden Wellenreuther vertrekken bij een basisplaats voor Bijlow. “Als Wellenreuther niet de eerste doelman bij Feyenoord wordt, dan zou ik, als ik hem was, ergens anders naartoe gaan.”

Dennis Kranenburg, die ook te gast is bij de uitzending, laat weten dat de Duitse doelman zelf ook heeft aangegeven dat hij eventueel zou willen vertrekken als hij niet meer speelt. “In een interview met Duitse media heeft hij ook aangegeven dat hij nu echt wel wil spelen. Voor hemzelf heeft hij ook wel het idee dat er iets veranderd is en door het publiek wordt hij ook op handen gedragen. Ik kan me ook voorstellen dat als hij niet gaat spelen, dat hij met zijn leeftijd, die hij nu heeft, wel ergens anders eerste keeper wil worden. Er is ook wel interesse uit buitenlandse competities”, aldus Kranenburg.

Lees meer:
0 reacties