Feyenoord moet alert zijn: "Bij NEC lopen geen koekenbakkers"

Ali Boussaboun verwacht dat Feyenoord de KNVB Beker zou moeten kunnen winnen, maar waakt ook voor gemakzucht voor de ploeg uit Rotterdam. Het grijpen naast de landstitel zou als extra motivatie moeten gelden, stelt de voormalig Feyenoord-speler.

"Omdat het een kans is om nog een prijs te pakken en in de eigen Kuip, zie ik Feyenoord wel aan het langste eind trekken", voorspelt Boussaboun in de podcast #DoneDeal van VoetbalPrimeur. Daarmee zou het al met al toch een geslaagd seizoen zijn in Rotterdam. “Ja, dat denk ik wel."

"NEC is een goede ploeg, een heel linke ploeg. Ze hebben spelers die je echt pijn kunnen doen als je niet optimaal voor de dag komt. Maar uiteindelijk denk ik dat Feyenoord kwalitatief een stuk beter is en het potje gaat winnen", zo concludeert de voormalig Feyenoord-speler.

De achtvoudig Marokkaans international waarschuwt Feyenoord wel voor onderschatting."Je moet nooit aan onderschatting doen. Bij NEC lopen geen koekenbakkers. Ze hebben een paar leuke spelers, die creatief zijn, die doelpunten kunnen maken. Als Feyenoord ze onderschat, dan komen ze van een koude kermis thuis", besluit Boussaboun.

Lees meer:
0 reacties