Feyenoord maakt vraagprijs Senesi bekend aan tegenstander AS Roma

Marcos Senesi in het uitshirt van Feyenoord
Marcos Senesi in het uitshirt van Feyenoord Foto: © Pro Shots

Marcos Senesi wordt al bijna twee jaar in verband gebracht met een transfer naar AS Roma. Vrijdagochtend schreven de Italiaanse kranten wederom over de 25-jarige Feyenoorder. De Argentijn staat nog altijd op de verlanglijst van de Italianen om de selectie van José Mourinho te versterken.

La Gazzetta dello Sport schrijft dat er al contact is geweest tussen Feyenoord en een tussenpersoon van AS Roma. Dit om de voorwaarden van een transfer te bespreken. Feyenoord zet in op een bedrag van 15 miljoen euro voor de verdediger. AS Roma denkt dat een bod van tussen de acht en tien miljoen, dat kan oplopen met bonussen, genoeg is.

Senesi heeft nog een jaar een contract in Rotterdam, daarom ziet AS Roma veel mogelijkheden om te onderhandelen met Feyenoord. De verdediger wil graag een jaarsalaris van ruim twee miljoen euro, maar dat zal geen probleem zijn voor AS Roma. Na de finale van de Conference League willen de Italianen hun slag slaan.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand