Feyenoord legt Hakeem Agboluaje vast: "Zijn belangrijk voor mij"

Hakeem Agboluaje
Hakeem Agboluaje Foto: © Feyenoord

Hakeem Agboluaje heeft onlangs zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De jongeling zette in De Kuip een handtekening onder een driejarig contract en ligt daardoor tot medio 2027 vast in Rotterdam.

Agboluaje, zestien jaren jong zette zijn handtekening in het bijzijn van zijn familie. "Ik ben ontzettend trots dat iedereen aanwezig kon zijn,’ zegt Agboluaje. ‘Mijn familie en vrienden zijn namelijk erg belangrijk en dierbaar voor mij. Mijn doel bij Feyenoord is om het komende seizoen veel minuten in Onder 19 te maken én te spelen in de Youth League. Ook hoop ik ooit in het Feyenoord-shirt te mogen debuteren in De Kuip."

Agboluaje, die sinds zijn twaalfde jaar bij Feyenoord Academy actief is, begon zijn voetbalcarrière bij de amateurs van Alphia uit Alphen aan den Rijn. In de zomer van 2020 maakte hij de overstap vanuit de jeugdopleiding van Alphense Boys naar Feyenoord. Het nog lopende seizoen is Agboluaje de aanvoerder van Feyenoord Onder 17, dat volgende week speelt voor het kampioenschap van Nederland tegen de leeftijdsgenoten van PSV.

Lees meer:
0 reacties