Feyenoord langer door met partner: "Wederzijds veel vertrouwen"

Feyenoord-logo op een vlag
Feyenoord-logo op een vlag Foto: © Orange Pictures

Feyenoord heeft de samenwerking met Prijsvrij D-Reizen Groep uitgebreid. De reisorganisatie heeft de lopende overeenkomst met Feyenoord namelijk verlengd tot met seizoen 2026-2027 en zal bovendien gaan fungeren als Travel Partner van de club.

Vanuit die hoedanigheid zal Prijsvrij alle reizen van Feyenoord 1, Feyenoord Vrouwen 1, de elftallen van Feyenoord Academy en de Feyenoord Business Club gaan organiseren, zo maken beide partijen bekend. Prijsvrij Vakanties en D-reizen is al ruim een decennium aan Feyenoord verbonden, in allerlei rollen.

Afgelopen seizoen werd Prijsvrij de eerste 'Back-of-shirt Partner' van Feyenoord, waardoor de naam prominent op de rug van de shirts van het eerste elftal te zien was. Daarnaast fungeerde Prijsvrij in seizoen 2023-2024 ook als Official Partner van Feyenoord Vrouwen 1, en was het in die hoedanigheid nadrukkelijk betrokken bij de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen Feyenoord.

"Prijsvrij Vakanties is een gewaardeerde en trouwe Partner van Feyenoord. Wij geloven in duurzame Partnerships en zijn daarom verheugd dat we met Prijsvrij Vakanties al in een vroeg stadium onze samenwerking kunnen verlengen", reageert Ruud van der Knaap. "Daar spreekt wederzijds heel veel vertrouwen uit. De verlenging en uitbreiding van de samenwerking met Prijsvrij Vakanties geeft een belangrijke impuls aan onze commerciële omzet en een solide basis voor verdere groei."

Lees meer:
0 reacties