Feyenoord langer door met aanvalster: "Het is bewonderenswaardig"

Jada Conijnenberg scoort namens Feyenoord tegen AZ
Jada Conijnenberg scoort namens Feyenoord tegen AZ Foto: © Pro Shots

Ook volgend seizoen speelt Jada Conijnenberg voor Feyenoord Vrouwen 1. De speelster en de club hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging tot medio 2025.

Tegenover de website van Feyenoord laat Manon Melis, de coördinator vrouwenvoetbal van Feyenoord weten wat voor jaar het is geweest voor Conijnenburg. “Voor Jada heeft het afgelopen seizoen vooral in het teken gestaan van een verandering wat betreft haar positie op het veld. Waar ze de afgelopen seizoenen veelal als centrale verdediger werd gebruikt ligt haar focus nu op de spitspositie. Het is bewonderingswaardig hoe goed ze hiermee is omgegaan. Tevens is ze met het maken van verschillende doelpunten erg belangrijk voor het team geweest.”

Jada is in elk geval er blij met de verlenging. “Ik ben ontzettend trots dat ik mijn contract bij Feyenoord heb kunnen verlengen. Ik speel nu al een aantal jaren voor deze schitterende club en ik merk dat ik me hier nog elke dag kan blijven ontwikkelen. Ik hoop volgend seizoen weer belangrijk te kunnen zijn voor het team. In het nieuwe seizoen zijn er weer genoeg mooie uitdagingen en hoop ik ook op persoonlijk vlak weer stappen te maken”, besluit ze.

Lees meer:
0 reacties