Feyenoord krijgt tip: "De meest logische vervanger van Slot"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Na het kampioenschap van Feyenoord is het de vraag of trainer Arne Slot in Rotterdam blijft. Er wordt veel over gesproken en er hier en daar al mogelijke opvolgers genoemd.

Zo ook door Jeroen Grueter. “Ange Postecoglou. Hij heeft fantastisch werk verricht en speelt eigenlijk voetbal in de geest van Arne Slot", zegt hij bij de NOS Voetbalpodcast. "Wat mij betreft is hij de meest logische vervanger."

Arno Vermeulen ziet dit echter niet gebeuren. "Maar Celtic is zo’n grote club in jouw optiek. Dan ga je toch niet van Celtic naar Feyenoord toe?" Vervolgens wordt geopperd dat de Premier League een betere stap is voor Postecoglou. "Dit kan ook een mooie tussenstap zijn hoor", reageert Grueter. "Hij heeft ook gewoon jaren met plezier in Japan gewerkt."

"Het is iemand die goed met verschillende culturen kan omgaan, dus wat dat betreft zou hij zonder meer een goede klik hebben met al die buitenlandse spelers bij Feyenoord. Hij kan ook goed met latino’s overweg. Maar goed, het is maar een idee", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand