Feyenoord krijgt slechts 3.000 kaarten voor finale: "Teleurgesteld"

Feyenoord-supporters in Marseille
Feyenoord-supporters in Marseille Foto: © Pro Shots

Op woensdag 25 mei speelt Feyenoord de finale tegen AS Roma in de Arena Kombëtare in Tirana. Voor dat duel hebben de Rotterdammers slechts 3.000 kaarten gekregen voor supporters.

Dit tot teleurstelling van de club zelf. "Feyenoord is teleurgesteld over het beperkte aantal kaarten dat voor deze historische wedstrijd beschikbaar is voor supporters van beide finalisten. Een mooi affiche als AS Roma – Feyenoord, de allereerste finale van de Europa Conference League, had in onze ogen een groter podium verdiend met tienduizenden toeschouwers van beide clubs", zo laat de club weten.

Verder deelt Feyenoord op de clubsite de informatie over de kaartverkoop. De 3.000 tickets worden door de club gratis beschikbaar gesteld aan de uitkaarthouders en moeten worden geclaimd.

400 kaarten zijn voor diamondcardhouders, 1.200 gaan er naar supporters met een goldcard en 175 naar silvercardhouders die door de opgebouwde punten van dit seizoen volgend seizoen een goldcard krijgen. Silvercard-houders kunnen de resterende kaarten claimen.

De verkoop loopt volledig via de UEFA. Alle diamond-, gold- en silvercardhouders zullen van de club een unieke code ontvangen, waarmee een finalekaart kan worden geclaimd. De code wordt niet per mail verstuurd, maar wordt zichtbaar als e-ticket in de accounts van uitkaarthouders in de online ticketshop van Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand