Feyenoord krijgt Senesi-tip: "Dan moet je gaan denken aan verkopen"

Marcos Senesi
Marcos Senesi Foto: © Pro Shots

Transferinkomsten lijken nog belangrijker te worden voor clubs nu de tribunes weer een tijdje leeg zijn. Dat betekent volgens Mikos Gouka dat bijvoorveeld Feyenoord sneller spelers zal verkopen.

"Altijd als er interesse is voor een speler, zie je supporters roepen: 'We willen de hoofdprijs en onder dat bedrag mag hij absoluut niet weg'. Maar behalve Ajax zit geen enkele club in die situatie. Clubs die blijven hopen dat ze die hoge bedragen vangen, komen toch van een koude kermis thuis", aldus de journalist in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

"Ik denk dat ze straks echt allemaal gedwongen zijn om akkoord te gaan met de bedragen die geboden worden", vervolgt Gouka, die Marcos Senesi als voorbeeld neemt. "Daar heb je ook nog het feit dat hij zijn contract nog steeds niet verlengd heeft. Zijn contract eindigt over anderhalf jaar, dat dempt ook de prijs. Dan zul je ergens toch moeten gaan verkopen."

Senesi werd voor circa zeven miljoen gekocht en in Rotterdam was de hoop dat hij voor meer dan twintig zou vertrekken. Die kans lijkt nu klein te zijn, aldus Gouka. "Als er een club komt die ruim boven de tien miljoen gaat zitten, dan moet je toch gaan denken aan verkopen en misschien hopen op een doorverkooppercentage."

Lees meer:
0 reacties