Feyenoord krijgt lof: "Een van de betere duels tegen FC Twente"

Sinclair Bischop voor de camera van RTV Rijnmond
Sinclair Bischop voor de camera van RTV Rijnmond Foto: © Pro Shots

Feyenoord wist zondagmiddag niet te winnen van FC Twente. Toch zijn de Feyenoord-watchers van RTV Rijnmond te spreken over het optreden van de Rotterdammers in Enschede.

"Dit was een van de betere edities van FC Twente - Feyenoord van de afgelopen twintig jaar", vertelt Sinclar Bischop. "Het lijkt alleen snel saai en slecht zonder publiek. Ja, die 1-5 in Enschede was beter (seizoen 2002/2003, red.), maar Feyenoord heeft daar ook vaak met hangen en wurgen gewonnen."

"Zondag gaven ze niets weg hè", vervolgt hij. "Feyenoord speelde een volwassen wedstrijd. Vorig jaar was het ook gelijk tegen FC Twente, dat was afgrijselijk. Nu creëerden ze vijf a zes opgelegde kansen, dat is in principe goed. Alleen missen ze te veel kansen."

Dennis van Eersel is het met zijn collega eens. "In heel veel andere landen zou deze discussie niet gevoerd worden. Er werd echt uitstekend verdedigd door Feyenoord. En veel andere clubs. Dat is in Nederland weleens anders geweest. Maar één keer zo'n weekend en dan zoveel negatieve reacties. Ik zie hier ook wel het positieve in."

Dankzij Feyenoordpings.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Heracles Almelo! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties