Feyenoord krijgt advies: "Staan inmiddels in de rij voor de Kuip"

De Kuip
De Kuip Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft nog één wedstrijd te spelen dit seizoen. De Rotterdammers kunnen zich gaan opmaken voor de afscheidstournee. Zowel op het veld als daarbuiten gaan naar verwachting veel Feyenoorders een transfer maken.

Gouka ziet in dat er een grote afscheidsparade kan volgen in de nabije toekomst, zo schrijft hij in het Algemeen Dagblad. "In de Kuip zwaait het Legioen zondagmiddag Arne Slot en zijn assistenten Sipke Hulshoff, Ruben Peeters en Etiënne Reijnen uit. Maar de opvolger van Slot moet er ook rekening mee houden dat meerdere spelers komende zomer de deur achter zich dichttrekken in Rotterdam." Na het goede seizoen kunnen onder meer Wieffer, Timber, Gimenez en Geertruida op belangstelling rekenen uit het buitenland.

Gouka heeft nog een advies voor de Rotterdamse beleidsbepalers. "Algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese moet een trainer vinden die op ‘de lijn Slot’ verder wil. Ze staan inmiddels in de rij voor de Kuip, uit binnen- en buitenland, maar zijn ze ook geschikt voor het huidige elftal? De aanhang verwacht gelikt voetbal én resultaten. En het liefst een trainer die de club geweldig kan vertegenwoordigen voor de camera. Er wacht de directie een enorme uitdaging", schrijft Gouka.

Lees meer:
0 reacties