Feyenoord kan een streep zetten door naam van Joseph Oosting

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © NESimages

Joseph Oosting gaat een nieuw contract tekenen bij FC Twente, zo valt te lezen op de website van Tubantia. Beide partijen zijn 'nagenoeg akkoord' over een nieuwe verbintenis en de oefenmeester kijkt uit naar een langer verblijf bij de club uit Enschede.

"Ik ben nog lang niet klaar hier en wil heel graag bij FC Twente blijven. We zijn met iets moois bezig”, reageert Oosting. "Er zullen ongetwijfeld ook nog mindere tijden komen, maar dat staat los van alles. Ik zit bij een geweldige club, die volop in ontwikkeling is en werk met een stel geweldige mensen samen. Ik ben er oprecht trots op dat ik trainer ben van FC Twente en dat ook blijf", vervolgt hij enthousiast.

Oosting, die vorig jaar in de zomer overkwam van RKC, staat met de Tukkers op een derde plek in de Eredivisie. FC Twente heeft zich na de overwinning tegen Almere City (3-1) sowieso al verzekerd van een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Oosting werd door de successen ook al in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord, doordat het er op lijkt dat Arne Slot naar Liverpool vertrekt.

Lees meer:
0 reacties