Feyenoord kan dit seizoen puntenrecord breken: "De drive is er"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft voor de veertiende keer beslag weten te leggen op de KNVB beker. De Rotterdammers vierden maandagmiddag uitgebreid met de fans de bekerwinst en moet zich ook alweer voorbereiden op de volgende speelronde in de competitie, want donderdag wacht de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Martijn Krabbendam blikt vooruit in Voetbal International. "De festiviteiten op het veld, verklapten hoe blij spelers en staf zijn met de Dennenappel. Vandaag hielden ze ’m nog een keer omhoog aan de Binnenrotte tijdens de huldiging. Uiteraard niet zo groots onthaald als vorig jaar, toen Feyenoord zich op de Coolsingel liet kronen tot kampioen, maar een die wél op zijn plaats was. Vervolgens stapt de ploeg gewoon weer het trainingsveld op. Donderdag wacht Go Ahead Eagles-uit, daarna nog PEC Zwolle, NEC en Excelsior."

Krabbendam ziet in dat Feyenoord gas blijft geven. "Wie denkt dat de bekerwinnaar het seizoen uitzingt, zit fout. Arne Slot heeft het volgende doel alweer gesteld. Mocht Feyenoord alles winnen, verbreekt de ploeg het clubrecord aan punten. Boven alles schuilt hierin de kracht van Feyenoord, ook dit seizoen: nooit tevreden zijn, altijd beter willen worden. Zolang deze drive er is, is de KNVB-beker zeker niet de laatste prijs die Feyenoord wint onder trainer Arne Slot", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties