Feyenoord in zee met bedrijf uit Qatar? "Partnerships aankondigen"

De Kuip
De Kuip Foto: © Pro Shots

Feyenoord presenteerde afgelopen week MediaMarkt als nieuwe hoofdsponsor van de club. Een deal die de club uit Rotterdam vele miljoenen gaat opleveren. Toch zit er nog meer in de pijplijn als het gaat om sponsoring, zo meldt RTV Rijnmond.

Zij weten te melden dat Feyenoord in gesprek is met Q-Terminals, een bedrijf uit Qatar. Zij worden mogelijk de nieuwe sponsor van de trainingslijn. "Ik denk dat we de komende weken nog meer partnerships met meerdere partijen kunnen aankondigen. We zijn hier vandaag voor de hoofdsponsoring en daar wil ik het ook bij laten. Hij zegt hij over de eventuele ethische afwegingen om met het Qatarese bedrijf ‘in zee’ te gaan.

Afgelopen week werd zoals gezegd bekend dat MediaMarkt de nieuwe hoofdsponsor wordt. Bas Eijssink van de MediaMarkt hierover: "Het begon met een bericht op LinkedIn van Mo Hamdi van Feyenoord. Daarna volgde een afspraak met Ruud van der Knaap en Dennis van Keulen van Feyenoord. Het ging zeker niet meteen over een hoofdpartnership, dat is gegroeid in de loop van de gesprekken", besluit Eijssink.

Lees meer:
0 reacties