Feyenoord-huurling op weg naar uitgang: "Krijg bijna geen kans"

Ondřej Lingr na de 2-1
Ondřej Lingr na de 2-1 Foto: © Pro Shots

Het lijkt erop dat het avontuur van Ondrej Lingr bij Feyenoord tot een einde gaat komen. De 25-jarige speler werd afgelopen zomer gehuurd van Slavia Praag met optie tot koop. Aangezien hij vier miljoen moet opleveren en weinig speelt lijkt de kans niet groot dat de optie wordt gelicht. 

Tegenover het Tsjechische Seznam Zprávy zegt de aanvallende middenvelder het volgende. "Helaas krijg ik bijna geen kans. Dat is jammer, want zowel de stad als de club zijn geweldig... maar we zullen ermee moeten omgaan. We weten niet wat er gaat gebeuren, er komt waarschijnlijk een nieuwe coach. Maar voetbal is een kortstondige aangelegenheid en ik zou het vreselijk vinden om nog een jaar kwijt te raken. Samen met mijn agent zijn we al aan het kijken naar nieuwe mogelijkheden en ik sta open voor nieuwe uitdagingen. Natuurlijk zal het ook afhangen van Feyenoord, of ze me willen houden of me laten gaan."

Hij kraakt Feyenoord niet af maar weet dat hij minuten moet gaan maken. "De zomer zal het uitwijzen", antwoordt hij. "Als ik bij Feyenoord zou kunnen spelen, zou ik absoluut hier willen blijven, want de club is fantastisch en ik ben hier verder heel gelukkig. In Nederland kan ik me niet echt voorstellen waar ik heen zou gaan voor een verhuur, dan zou ik liever naar een ander land gaan."

Lees meer:
0 reacties