'Feyenoord hoopt op een verlenging en wil 'PSV-doelwit' behouden'

Feyenoord logo
Feyenoord logo Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft laten weten dat ze graag de samenwerking met Timon Wellenreuther willen voortzetten. De doelman heeft nog een contract voor een jaar, maar er wordt overwogen om dit te verlengen, zo meldt 1908.nl.

Wellenreuther kwam minder dan een jaar geleden van RSC Anderlecht naar Feyenoord, eerst op huurbasis en vervolgens permanent na het activeren van een koopoptie van één miljoen euro. Gedurende zijn eerste twee seizoenen bij Feyenoord heeft Wellenreuther, wanneer hij speelde, uitstekend gepresteerd.

PSV heeft interesse getoond in Wellenreuther en contact met hem opgenomen. Concrete stappen worden pas verwacht als hun eerste doelman, Walter Benítez, wordt verkocht. Momenteel zijn er geen ontwikkelingen rond Benítez. PSV ziet Wellenreuther als een mogelijke eerste doelman.

Het is nog niet zeker of Wellenreuther zijn contract bij Feyenoord zal verlengen. In de laatste competitiewedstrijd werd hij gepasseerd ten gunste van Justin Bijlow, die weer hogerop klom. Desondanks blijft Wellenreuther geloven dat hij kans maakt om de eerste doelman te worden. Als dat niet bij Feyenoord gebeurt, lijkt een transfer komende zomer mogelijk

Lees meer:
0 reacties