"Feyenoord heeft, sinds ik hier ben, nog nooit van ons gewonnen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft de nodige nieuwe spelers al weten binnen te halen, maar bij tegenstander Vitesse is het angstvallig rustig. Thomas Letsch, trainer van de Arnhemmers, zou graag in dezelfde positie zitten als collega Arne Slot.

"Nou, dan heeft Slot een luxeprobleem", vertelt Letsch in gesprek met Voetbal International. "Als je ziet wat hij erbij heeft gekregen, dan zou ik graag zijn problemen hebben. Feyenoord hoort gewoon bij de topdrie en gaat verder met het aanvallen van PSV en Ajax. Feyenoord komt met een ploeg, die om de titel gaat strijden en wij met een ploeg die in zo’n wedstrijd veel kan bereiken."

"We moeten eerlijk zijn", gaat de oefenmeester verder. "Met de huidige selectie lijkt meedoen om Europees voetbal niet haalbaar. Maar ga er maar van uit dat wij later in het seizoen tegen Ajax met een ander team in het veld staan, dan tegen Feyenoord. Ik heb geen invloed op hoe snel de overname gaat, zodra die handtekeningen er zijn, wordt er meer duidelijk en is er vast ook meer mogelijk."

Letsch heeft wel vertrouwen in een goede afloop. "Volgens mij is het Feyenoord vorig jaar niet gelukt van ons te winnen. Sterker nog, sinds ik hier ben, heb ik nooit van Feyenoord verloren. Je weet net zo goed als ik, dat ook een lelijke en onterechte overwinning op de eerste dag meteen de toon kan zetten", aldus de Duitser.

Javairo Dilrosun

Feyenoord wint voor 40 (!) keer je inzet

Feyenoord speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand