Feyenoord heeft nieuwe liefde? "Persoonlijke voorwaarden akkoord"

Brian Priske
Brian Priske Foto: © Pro Shots

Feyenoord is in grote lijnen een akkoord bereikt met Brian Priske als nieuwe trainer, dat meldt het Deense Bold. Hiermee lijkt de 47-jarige Deen de opvolger te worden van Arne Slot in De Kuip en zal hij grote schoenen in moeten gaan vullen.

Nu moet Feyenoord nog een akkoord bereiken met Sparta Praag, dat de succesvolle Priske liever niet wil laten vertrekken en nog enige weerstand biedt. De Deense coach leidde Sparta naar twee opeenvolgende landstitels en een beker. Het Algemeen Dagblad meldde eerder dat één miljoen euro waarschijnlijk niet voldoende is om hem los te weken in Tsjechië, waar zijn contract tot medio 2026 loopt. Desondanks wordt verwacht dat Feyenoord en Sparta Praag uiteindelijk tot een overeenkomst zullen komen.

Priske was donderdag en vrijdag in Nederland om gesprekken te voeren met Feyenoord. Hij ontmoette niet alleen algemeen directeur Dennis te Kloese, maar ook andere belangrijke figuren binnen de Rotterdamse club. Volgens het Deense Bold is 'de flirt uitgegroeid tot hevige verliefdheid', en zijn beide partijen het vrijwel eens over de persoonlijke voorwaarden.

Lees meer:
0 reacties