'Feyenoord en Ajax-target verlengt zijn contract bij Chelsea'

Omari Hutchinson
Omari Hutchinson Foto: © Pro Shots

Chelsea heeft het contract van Omari Hutchinson, die in de belangstelling staat van Feyenoord en Ajax, automatisch verlengd, aldus Fabrizio Romano. De aanvaller ligt nu tot medio 2026 vast in Londen, waardoor The Blues samen met Hutchinson kunnen beslissen over zijn toekomst.

Het is geen geheim dat Feyenoord en Ajax interesse hebben in Omari Hutchinson. De Jamaicaan staat ook in de belangstelling van VfB Stuttgart en Ipswich Town, waar hij afgelopen seizoen op huurbasis speelde. Aanvankelijk liep zijn contract bij Chelsea tot medio 2025, maar de club heeft de optie gebruikt om dit met een jaar te verlengen. Dit meldt Fabrizio Romano.

"Chelsea heeft de optie al gelicht om het contract van Omari Hutchinson te verlengen tot juni 2026. De club is van plan om Maresca te betrekken bij de beslissing over een nieuwe verhuur of een langer verblijf, terwijl er interesse is vanuit de Premier League, Bundesliga en Eredivisie. Zoals door @NizaarKinsella gemeld, heeft hij nu nog twee jaar toegevoegd aan zijn lopende contract.", aldus de Italiaanse sportjournalist.

Lees meer:
0 reacties