'Feyenoord en Ajax-target op lijst van Champions League-team'

Omari Hutchinson
Omari Hutchinson Foto: © BSR Agency

VfB Stuttgart en Ipswich Town willen Omari Hutchinson wegkapen voor de neus van Ajax en Feyenoord, zo meldt de BBC. De aanvaller zat zelfs al op de tribune bij de Duitse club die zich verzekerd heeft van Champions League voetbal.

De aanvaller maakte afgelopen seizoen indruk bij Ipswich Town met tien goals en zes assists en hielp de ploeg naar promotie naar de Premier League. Dat is niet onopgemerkt gebleven en VfB Stuttgart heeft zijn oog laten vallen op Hutchinson. De Duitse club wil de twintigjarige international van Jamaica aantrekken en hij zou zelfs al te gast zijn geweest bij hun laatste thuiswedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach.

Chelsea is eigenaar van de Jamaicaan en wil het contract van Hutchinson verlengen tot de zomer van 2026, waardoor een definitieve transfer een onrealistisch dure prijs gaat worden. Ajax en Feyenoord zetten dan ook in op een huurdeal. Binnenkort zal de clubleiding van Chelsea de toekomst van Hutchinson bespreken met de beoogde nieuwe coach Enzo Maresca, die het ontslag van Mauricio Pochettino in gaat vullen.

Lees meer:
0 reacties