'Feyenoord druk bezig met Ivoriaans talent actief in Frankrijk'

Het Feyenoord-logo in De Kuip
Het Feyenoord-logo in De Kuip Foto: © Orange Pictures

Feyenoord heeft zich concreet gemeld voor de diensten van Chris-Kévin Nadje, de centraal defensieve middenvelder van het Franse FC Versailles. Volgens 1908.nl hebben de Rotterdammers al een openingsbod neergelegd bij de club actief op het derde niveau.

De 22-jarige Nadje, een verdedigende middenvelder met Ivoriaanse roots, staat in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers hebben de jonge talentvolle speler intensief gevolgd en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten. Als anticipatie op een mogelijk vertrek van Ramiz Zerrouki of de geblesseerde Mats Wieffer, heeft Feyenoord een openingsbod uitgebracht op Nadje, hoewel verwacht wordt dat dit bod wordt afgewezen.

Nadje begon zijn carrière in de jeugd van het Franse RC Lens en speelde later voor EFAFC en Stade Laval. Dit seizoen maakte hij de overstap naar FC Versailles, waar hij in 32 duels zeven keer scoorde en twee assists gaf. In Versailles speelde hij nog samen met Jeremain Lens, die heeft aangekondigd na dit seizoen te stoppen met voetballen.

De hoogte van Feyenoords openingsbod is niet bekend, maar de club is vastbesloten met een verbeterd bod terug te komen. Ondanks dat Nadje ook interesse geniet van clubs zoals Hellas Verona, Charleroi, Farense en Schalke 04, lijkt Feyenoord de beste papieren te hebben. Nadje ziet een overstap naar Rotterdam wel zitten, wat de kans op een succesvolle deal vergroot.

Nadje wordt gezien als een speler die klaar is voor een stap hogerop, en Feyenoord wil hem graag binnenhalen om de mogelijke leegte op het middenveld op te vullen. Met zijn prestaties in de Championnat National dit seizoen geldt hij als een revelatie, en Feyenoord hoopt dat hij dezelfde impact kan hebben in de Eredivisie.

Lees meer:
0 reacties