'Feyenoord doet miljoenenbod op revelatie van laagvlieger Vitesse'

Anis Hadj-Moussa
Anis Hadj-Moussa Foto: © Pro Shots

Feyenoord zou bij het Belgische Patro Eisden een bod van 3,5 miljoen euro hebben gedaan op Anis Hadj Moussa. De vleugelspeler wordt momenteel verhuurd aan Vitesse.

Santi Aouana van Foot Mercato beweert dat de Rotterdammers een formeel bod van 3,5 miljoen euro hebben uitgebracht op de huurling van Vitesse. Hetzelfde medium wist eerder al te melden dat de club er dichtbij was om de aanvaller naar Feyenoord te halen. Het is onduidelijk hoe het zit met de vaste transfersommen en de eventuele transfersommen. Wel zouden Feyenoord en Vitesse nog met elkaar onderhandelen.

Ook zouden Moussa en zijn familie al op uitnodiging bij Feyenoord zijn geweest om hen kennis te laten maken met de club uit Rotterdam-Zuid. Feyenoord kan een vleugelspeler dan ook goed gebruiken. Zo speelde Bart Nieuwkoop, die eigenlijk rechtsback is, weleens in de voorhoede, omdat Calvin Stengs meer in zijn kracht staat op de nummer 10-positie. Ook bij Yankubah Minteh is het wisselvallig en hij zal na dit seizoen normaal gesproken weer terugkeren naar zijn werkgever Manchester City, waarvan hij gehuurd wordt.

Lees meer:
0 reacties