Feyenoord bindt talentvolle keeper voor drie seizoenen aan zich

De Kuip
De Kuip Foto: © Pro Shots

Tim Haksteeg heeft maandagmiddag een driejarig contract getekend bij Feyenoord. De 15-jarige doelman van Feyenoord Onder 17 beschikt nu over een volwaardig contract dat hem tot medio 2025 aan de club bindt.

"Tim is een talentvolle keeper die er iedere dag alles aan doet om een betere speler te worden," zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. "Doordat hij veelvuldig gebruik maakt van de specialistentrainers op Varkenoord investeert hij veel in zichzelf en laat hij zien over een goede mentaliteit te beschikken."

Feyenoord ziet in hem een grote aanwinst voor de toekomst van de club. "Als hij deze stijgende lijn weet vast te houden hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een mooie toekomst tegemoet zal gaan bij Feyenoord."

Zelf is hij ook blij. Deze dag is heel bijzonder voor mij omdat ik al sinds 2013 voor Feyenoord Academy speelt en dus na de zomer aan mijn tiende seizoen ga beginnen bij deze prachtige club. Mijn ultieme droom is om ooit met Feyenoord 1 in een volle Kuip te spelen. Dat is het mooiste wat er is."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand