Feyenoord bestolen in Volendam? "Is een honderd procent strafschop"

Santiago Giménez weet niet te scoren
Santiago Giménez weet niet te scoren Foto: © Pro Shots

Feyenoord liet donderdag in Volendam twee punten liggen in de strijd om plek twee. Mario Been zag in de 59e een moment waar de Rotterdammers een penalty hadden kunnen krijgen. Santiago Giménez werd vastgehouden en ging al schietend naar het gras.

Mede dooordat Giménez werd vastgehouden was zijn doelpoging onzuiver, hetgeen discussie oplevert. Been was tegenover ESPN zeer duidelijk in zijn bewoordingen. "Ik denk dat het een honderd procent strafschop is. Zeker als je daar nog twee of drie keer naar mag kijken, vind ik dit een honderd procent strafschop. “Dit zijn dan de momenten die een elftal nodig heeft om eventueel over het dode punt heen te komen. Maar als ze het van deze momenten moeten hebben, dan is het veel te weinig", vertelt Been.

Tijdens de persconferentie na afloop van het duel werd Arne Slot ook gevraagd naar het moment, maar hij was er niet mee bezig. Ik heb geen idee, welk moment bedoel je?", reageert de trainer. "Ik heb het niet teruggezien, geen idee. Maar dat is wel het laatste waar we het na vandaag over moeten hebben", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties