'Feyenoord bereikt akkoord; vleugelspeler en clubs zijn akkoord'

Anis Hadj Moussa juicht
Anis Hadj Moussa juicht Foto: © Pro Shots

De kans dat Feyenoord zich vanaf komend seizoen gaat versterken met Anis Hadj Moussa wordt met de dag groter. De smaakmaker van Vitesse zou inmiddels persoonlijk rond zijn met de Rotterdammers.

Daarnaast is Feyenoord ook akkoord met werkgever Patro Eisden, die Hadj Moussa momenteel tijdelijk stalt bij de Arnhemmers, zo weet 1908 te melden. De Rotterdammers maken in termijnen een lichte transfersom over naar de Belgische club. Sinds januari speelt de vleugelspeler met de laagvlieger in de Eredivisie, waar hij van meet af aan al weet te overtuigen. Tot dusver was hij goed voor twee goals en één assist.

Binnen Feyenoord wordt Hadj Moussa gezien als de opvolger van Alireza Jahanbakhsh, van wie de Rotterdammers de optie in het contract waarschijnlijk niet gaan lichten. Zijn contract zou zelfs formeel al opgezegd zijn. In een eerder stadium vertrok Javairo Dilrosun al naar het Mexicaanse Club América. Eerder stond Hadj Moussa in de belangstelling van Ajax en PSV, maar concreet werden zij niet.

Lees meer:
0 reacties