'Feyenoord bereidt zich voor op een drukke zomer op transfermarkt'

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord kan met het vrijwel zeker te hebben gesteld van de tweede plek plannen gaan smeden voor het volgende seizoen, waar de Champions League zal wachten. Martijn Krabbendam denkt dat het een drukke zomer wordt voor Feyenoord op het gebied van transfers, zo laat hij weten in Voetbal International.

Krabbendam hierover: "Dat Feyenoord zich nu al nadrukkelijk roert op een markt die nog niet eens open is, zegt dat de club zich voorbereidt op een drukke zomer. Feyenoord houdt bovendien rekening met een kortere window. Clubs uit de vijf grote competities in Europa – de Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A en Ligue 1 – zijn van plan dat te gaan bespreken, zodat de transferperiode niet sluit op 2 september, maar al op 15 augustus. Met Smal en Hadj Moussa heeft Feyenoord dus nu al twee posities ingevuld, ook al moeten deze deals nog officieel worden bevestigd."

De inkomsten gaan ook komen denkt Krabbendam. "Slot vertelde onlangs nog dat hij al bezig is met de invulling van zijn selectie voor komend seizoen. Samen met algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese heeft hij zo ongeveer wel in zijn hoofd wie hij zou willen hebben bij het vertrek van bepalende spelers. Dat die zullen gaan, staat wel vast. Ook bij Rondo vertelde Slot weer dat het best een zomer zou kunnen gaan worden met veel inkomsten. Wie kijkt naar de selectie van Feyenoord, de duur van de contracten en de ontwikkeling van spelers, kan zo wel een rijtje maken van spelers die mogelijk zullen gaan vertrekken", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties