Reservebank van Feyenoord maakt indruk: "Balans was positief"

Reiss Nelson viert een doelpunt met zijn teamgenoten
Reiss Nelson viert een doelpunt met zijn teamgenoten Foto: © Pro Shots

Veel jeugdspelers van Feyenoord maakten donderdagavond indruk in de laatste groepswedstrijd van Feyenoord in de Conference League, zo zag journalist Mikos Gouka. Trainer Arne Slot moest zijn basiself, deels gedwongen, omgooien voor het duel met Maccabi Haifa.

"De B-ploeg van Feyenoord moest van Arne Slot in de Kuip tegen Maccabi Haifa laten zien dat ze een volwaardig alternatief kunnen zijn voor de formatie waar de trainer van Feyenoord doorgaans het vertrouwen aan geeft", begint Gouka in het Algemeen Dagblad. "Voor de belangrijke week met wedstrijden tegen FC Groningen uit, FC Twente uit (beker) en Ajax (thuis) zei Slot niet uit te sluiten dat zijn basisspelers in de laatste maand van het jaar met pijntjes te maken krijgen. "

Gouka vervolgt: "En dan moet de reservebank van de Rotterdammers zich laten gelden. De balans na de wedstrijd tegen Maccabi Haifa was positief. Cyriel Dessers en Reiss Nelson lieten zich nadrukkelijk zien. Tegen Maccabi Haifa, dat in de laatste groepswedstijd van poule E in de Conference League helemaal niets meer te winnen had, was het toch weer Dessers die de aandacht opeiste. Bij drie pogingen van de Belg lag doelman Roi Mashpati in de weg. Bij kans vier was het raak: 1-0."

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord bij FC Groningen! Zet 5 euro in en pak maar liefst 25 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Daarnaast krijgen nieuwe en al geregistreerde spelers een Free Bet van 5 euro op Ajax - AZ én een Free Bet van 5 euro bij de Grand Prix van Abu Dhabi. Pakt Max Verstappen de wereldtitel?!

Lees meer:
0 reacties