Feyenoord baalt van gemeente: "Situatie die al heel lang leeft"

Algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord vind het jammer dat Feyenoord niet is meegenomen in het besluit dat er geen concerten meer worden gegeven in De Kuip, iets wat steekt. Dat laat hij merken tegenover Rijnmond.

Te Kloese reageert op het feit dat Feyenoord niet is betrokken bij het besluit van de gemeente en Stadion Feijenoord om geen concerten meer te organiseren in De Kuip. Gemeente Rotterdam is voornemens om woningen te bouwen rondom het stadion, waar Stadion Feijenoord een compensatie van miljoenen krijgt. Te Kloese: "Het is een situatie die al heel lang leeft. We zijn inderdaad erg ontstemd over het feit dat er werd medegedeeld dat er een aantal dingen met de gemeente geregeld zijn waarin wij als huurder van het stadion niet zijn gekend en waarin wij zeker meegenomen hadden moeten worden."

De beleidsmaker ziet in dat Feyenoord hier actief in had kunnen participeren. "Wij hadden daarin een rol kunnen spelen ten behoeve van Feyenoord. Wat dat betreft is daar het laatste woord zeker nog niet over gesproken. Daar moeten we nog eens over zitten. We willen dit vandaag de blij stemming niet laten drukken, maar dat we ontstemd zijn, mag wel duidelijk zijn. Daar zullen ze hun eigen redenen voor moeten hebben en daar moeten wij ook over geïnformeerd worden. Wij hebben daarin niet het vertrouwen gekregen om meegenomen te worden, om mee te denken. Ik denk dat wij veel beter en op een veel opener manier gekend hadden moeten worden", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand