Feyenoord-aanwinst: "De medische staf weet dit, ze geven mij tijd"

Dinsdagochtend stond Patrik Walemark voor het eerst op het trainingsveld van Feyenoord. De Zweed geeft aan zich meteen erg welkom te voelen bij de Rotterdammers.

"Mooi om het team te leren kennen, ik ben blij hier te zijn", vertelt Walemark aan RTV Rijnmond. Op trainingscomplex 1908 kwam hij dinsdagochtend met Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes meteen een paar mede-Scandinaviërs tegenkwam. "Ik praatte wat extra met hen, maar ik voel me door iedereen erg welkom geheten."

De Zweed licht zijn keuze voor Feyenoord toe. "Goede gesprekken met Frank (Arnesen, red.) en Arne (Slot, red.) maakten mijn keuze makkelijk. Ik voelde me hier meteen erg welkom. Ze hebben goede plannen met me. Ik houd van de manier van spelen, die past me goed. Hopelijk kan ik mezelf hier net als veel andere spelers de komende jaren verder ontwikkelen."

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer Walemark zijn debuut zal maken voor Feyenoord. De Zweedse competitie was begin december al klaar, waardoor Walemark een paar weken vakantie had. "Ik heb geprobeerd 100 procent fit te blijven thuis, maar dat is moeilijk zonder training met het team. De medische staf van Feyenoord weet dit ook, ze geven mij tijd", aldus Walemark.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand