Ferry de Haan over Feyenoord-bod op Veerman: "Dat ligt op tafel"

Ferry de Haan
Ferry de Haan Foto: © Orange Pictures

Maandag werd duidelijk dat, naast Feyenoord, ook PSV interesse heeft getoond in Joey Veerman. Feyenoord wordt al langer genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van de creatieve middenvelder, maar heeft nu dus concurrentie in de strijd om Veerman.

In gesprek met Omrop Fryslan bevestigt Ferry de Haan, technisch manager van SC Heerenveen, de interesse van zowel Feyenoord als PSV. "Ja, klopt. PSV heeft zich gemeld." Het is niet zo dat PSV al een bod heeft gedaan op Veerman, vertelt De Haan. "De interesse is er, maar het is niet zo dat we nu ergens naartoe aan het werken zijn." Er ligt echter nog wel een andere aanbieding op tafel bij Heerenveen.

Feyenoord heeft namelijk twee keer een bod gedaan op Veerman, waarvan het laatste voorstel volgens De Haan zal worden besproken. "Dat ligt op tafel. Wij hebben bij Feyenoord aangegeven dat we moeten kijken of we daarover in gesprek kunnen gaan." Meer interesse, naast Feyenoord en PSV, is er tot nu toe niet voor Veerman. "Nee, dat is in ieder geval niet bekend bij mij", aldus De Haan.

Lees meer:
0 reacties