FC Volendam heeft ontzag voor Feyenoord: "Een ware voetbalmachine"

Quinten Timber aan de bal tegen FC Volendam
Quinten Timber aan de bal tegen FC Volendam Foto: © Pro Shots

Feyenoord neemt het donderdagavond op tegen FC Volendam. De havenstedelingen blikken op hun website vooruit op het duel en hebben ontzag voor de Rotterdammers, zo kunnen we opmaken.

In de voorbeschouwing schrijft FC Volendam het volgende over Feyenoord. "Het vertoonde spel en de onvoorspelbaarheid van de sport zal de Volendamse formatie met vertrouwen de komende wedstrijden in laten gaan. Vertrouwen is donderdagavond zeker nodig, want Feyenoord is onder hoofdtrainer Arne Slot veranderd in een ware voetbalmachine. De Rotterdammers bevinden zich momenteel op de tweede plaats van de Eredivisie."

Ook zien de heren in het oranje in dat Feyenoord ondanks dat het niet bovenaan staat, erg goed presteert. "Een saillant detail is dat Feyenoord dit seizoen beter presteert dan het vorige seizoen dat werd bekroond met het landskampioenschap. Ten opzichte van dat seizoen hebben de Feyenoorders nu een punt meer, is het verder gekomen in de beker en heeft de ploeg het dit seizoen pas in penalty’s af moeten leggen tegen het Italiaanse AS Roma", schrijven ze op hun website.

Lees meer:
0 reacties