FC Twente oogst lof: "Is dat nou zo veel beter, dat Feyenoord?"

FC Twente staat na 14 competitiewedstrijden op een vijfde plek in de Eredivisie met 27 punten en de achterstand op koploper Feyenoord bedraagt 'slechts' zes punten. René Wagelaar laat na de eerste seizoenshelft weten dat hij de club uit Enschede 'een dikke voldoende' geeft.

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze wel bij de eerste zes had gezet voor de competitie", legt de oud-zaakwaarnemer uit bij VoetbalTijd. "Dat moet ook eigenlijk wel gezien de selectie. Ze staan vijfde en alles is nog mogelijk. Het enige dat ik niet terecht vind is dat ze steeds praten over dat ze bij Volendam en Heerenveen hadden moeten winnen. Dat geldt namelijk voor elke club", constateert Wagelaar.

“Ze staan waar ze horen, maar ik zie ze ook wel bij de top drie, vier eindigen", vervolgt hij optimistisch. "Ik zou niet weten waarom niet. Ik heb Feyenoord zondag gezien (in De Kuip wist de nieuwe koploper van de Eredivisie met 5-1 te winnen, red.) tegen Excelsior. Op het laatst liepen ze weg, toen ging Excelsior door de hoeven. Maar is dat nou zo veel beter, dat Feyenoord?”

Dominique Scholten, directeur van de FC Twente/Heracles Academie, haakt vervolgens in. “Ik denk dat het niet heel ver van elkaar vandaan zit. Maar Feyenoord blijft natuurlijk wel Feyenoord, met veel mogelijkheden", reageert hij. "Ik denk dat het al bijzonder knap is dat ze zo dichtbij kunnen komen. Ik denk dat het aan het einde van de streep heel lastig wordt om een club als Feyenoord bij te gaan houden, het staat super dicht bij elkaar en kan alle kanten nog op”, besluit Scholten realistisch.

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Feyenoord komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Feyenoord (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
PEC Zwolle
12:15
Feyenoord
za
21/10
Feyenoord
21:00
Vitesse
zo
29/10
FC Twente
12:15
Feyenoord
za
4/11
RKC Waalwijk
18:45
Feyenoord
zo
12/11
Feyenoord
16:45
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 21 21
2 AZ 7 17 19
3 FC Twente 7 10 18
4 Feyenoord 7 20 17
5 Excelsior 7 3 12
6 Sparta Rotterdam 7 1 11
7 Heracles Almelo 7 -1 11
Bekijk de hele stand