FC Twente met Feyenoord in gesprek: "Dat willen wij ook graag"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft zich bij FC Twente gemeld voor Ramiz Zerrouki. De club uit Enschede staat echter niet welwillend tegenover een verkoop van de Algerijns international.

Technisch directeur Jan Streuer vindt het wel mooi dat Feyenoord opnieuw heeft aangeklopt bij De Grolsch Veste. "Het is toch mooi dat een grote club interesse heeft in onze spelers?", zegt de bestuurder in gesprek met de Tubantia. "Dat is een teken dat je goed bezig bent en dat de waarde van je spelers flink omhooggaat."

Feyenoord ziet Zerrouki als mogelijke opvolger van Fredrik Aursnes, die op weg is naar Benfica. FC Twente wil best met de Rotterdammers om tafel. "Als collega's bellen, dan ga je altijd het gesprek aan. Dat willen wij ook graag als wij ons melden voor een speler", aldus Streuer, die eerder al de interesse van Feyenoord in Mees Hilgers afwees en Joshua Brenet uit handen van de Rotterdammers wist te houden.

Nu is Zerrouki aan de beurt. "We zullen binnenkort wel horen wat Feyenoord wil. Je kunt nooit iets uitsluiten, dat kunnen Real Madrid en Barcelona ook niet, maar ons standpunt is duidelijk: wij willen niet verkopen. Ons elftal staat, wij zijn klaar voor het seizoen", is Streuer duidelijk. "Wij hoeven ook niet te verkopen. We zitten niet meer in de positie dat we elke transfer meteen moeten aangrijpen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand