FC Twente baalde van gedrag Feyenoord: "De overtreffende trap"

De Grolsch Veste
De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

FC Twente kijkt met gemengde gevoelens terug op de transfersoap die de laatste tijd heeft gespeeld rondom Ramiz Zerrouki.

De Enschedeërs dachten dat Feyenoord de jacht op de middenvelder had gestaakt, maar kwam begin deze week met een verhoogd bod op de smaakmaker van de Tukkers. Clubwatcher Leon ten Voorde weet in de podcast De Ballen Verstand te melden dat FC Twente niet blij is met de Rotterdammers: "Als je een speler zo graag wil en je laat het ook steeds aan de speler merken, dan moet je wel een keer doorpakken. Ze zijn vanaf de zomer bezig geweest en vanaf november was daar al de winterstop. Streuer zegt dan ook, als Feyenoord toen met een goed bod was gekomen, dan hadden wij alle tijd gehad om een goede opvolger te vinden."

Toen de onderhandelingen heropend werden, was het gevoel bij FC Twente al niet meer zo goed. "Ze hadden constant het gevoel dat er spelletjes werden gespeeld. En tuurlijk, alle clubs spelen spelletjes en dat hoort er ook een beetje bij, maar op een gegeven moment hadden ze er tabak van. Omdat ze er niet het goed gevoel bij hadden hebben ze besloten de stekker eruit te trekken."

Het gevolg was dat de transfer niet doorging, en daar speelde Feyenoord-trainer Arne Slot wellicht ook een rol in. Ten Voorde weet namelijk te melden dat de coach ook direct contact zocht met de speler: "Bij FC Twente hadden ze het gevoel dat hij wel heel veel contact had met Zerrouki. Bij Zwolle hoor je dezelfde verhalen, dat hij veel appt met Van den Belt of hij wil komen. Natuurlijk hebben ze contact met de speler die ze graag willen, maar dit was gevoelsmatig wel de overtreffende trap. Alles bij elkaar opgeteld waren ze er bij FC Twente wel klaar mee dat ze zeiden van. Als je alles bij elkaar optelt willen we gewoon niet meer", besluit Ten Voorde.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand