FC Dordrecht over samenwerking: "We doen nu andere jongens tekort"

Hans de Zeeuw van FC Dordrecht
Hans de Zeeuw van FC Dordrecht Foto: © Pro Shots

FC Dordrecht is bezig aan een goed seizoen. De kans op promotie is nog altijd aanwezig en de huurlingen van Feyenoord doen het erg goed. Algemeen directeur Hans de Zeeuw is dan ook content met de samenwerking met Feyenoord, maar hij ziet ook een keerzijde van de medaille.

De Zeeuw tegenover Voetbal International hierover: "Zonder de hernieuwde samenwerking hadden we nu niet zo hoog gestaan op de ranglijst. Dat durf ik wel te zeggen, maar aan de andere kant heeft iedereen het nu over de spelers die we huren van Feyenoord. Zij zijn hartstikke goed, dat ontken ik niet, maar daarmee doe je wel een aantal andere jongens tekort."

De algemeen directeur van FC Dordrecht geeft aan dat het niet helemaal nieuw is. "We hadden al eerder een samenwerking met Feyenoord, maar die zegden zij destijds op. Een andere tijd met een andere directie bij Feyenoord, zal ik maar zeggen. Nadat de huidige directie was aangetreden, heb ik de banden weer aangehaald. Ik had er een goed gevoel bij. Nu ziet Feyenoord ook dat de samenwerking vruchtbaar kan zijn. Het is echt een win-winsituatie", besluit De Zeeuw.

Lees meer:
0 reacties