Eventuele huldiging Feyenoord niet op stadhuis: "Ontzettend jammer"

Huldiging Feyenoord
Huldiging Feyenoord Foto: © Pro Shots

Mocht Feyenoord de Conference League weten te winnen, dan zal de huldiging niet plaatsvinden op het stadhuis aan de Coolsingel. De reden daarvoor is een tekort aan materiaal en personeel.

Daardoor is een veilig verloop van de huldiging niet haalbaar. Burgemeester Ahmed Aboutaleb licht toe: "De stad Rotterdam is trots op de finaleplaats van Feyenoord. Als de ploeg wint dan zou het fantastisch zijn om met hen op het balkon van het stadhuis te staan met vele toeschouwers. Tot ieders en mijn grote teleurstelling is een huldiging op de Coolsingel praktisch niet haalbaar. Daarom is, in overleg met Feyenoord, als locatie gekozen voor een eerbetoon in De Kuip."

Directeur van Feyenoord Dennis te Kloese betreurt het besluit, maar heeft er wel begrip voor. "Het is natuurlijk echt ontzettend jammer dat de traditionele gang van spelers en staf naar het bordes van het stadhuis niet kan worden gemaakt mocht de finale worden gewonnen."

"De burgemeester, die daar net zo over denkt, heeft ons vandaag echter heel duidelijk aangegeven dat het onverantwoord zou zijn en dus niet kan", aldus Te Kloese, die druk bezig gaat met een alternatief. "Aan ons dan nu om, nogmaals als het zo ver komt, straks in en rond De Kuip een dusdanige huldiging te organiseren dat deze voor alle aanwezigen toch een unieke ervaring voor het leven wordt."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand