Erik ten Hag veegt vloer aan met Feyenoord: "Overdreven lyrisch"

Erik ten Hag bij ESPN
Erik ten Hag bij ESPN Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag is de ontmoeting in de beker tussen Feyenoord en PSV nog niet vergeten. De trainer van Manchester United is van mening dat de Eindhovenaren flink benadeeld zijn en tevens terecht kampioen zijn geworden.

Ten Hag geeft tegenover Voetbal International het volgende aan over PSV. "Dik en dik verdiend kampioen. Met zo’n grote afstand beter dan de rest, ook dan Feyenoord. En PSV is ongelofelijk benadeeld in de KNVB-beker. Dat was natuurlijk een duizend procent strafschop bij Noa Lang, dat weet ik nog goed. Peter Bosz was na afloop heel boos en hij had groot gelijk. Bosz heeft het uitstekend gedaan bij PSV afgelopen seizoen. De club leeft en sprankelt."

Over Feyenoord zegt hij het volgende. "Daarentegen vind ik dat mensen overdreven lyrisch doen over Feyenoord. Het verschil tussen PSV en Feyenoord was in mijn ogen te groot vanuit Feyenoord-perspectief als regerend landskampioen. Feyenoord was stabiel dit jaar, maar niet top. PSV was op alle vlakken twee klassen beter. Qua domineren van de bal, qua drukzetten, qua intensiteit, noem maar op. Dat heeft Bosz met zijn staf top gedaan, maar ook de rest van de club zit weer goed in elkaar, want met mensen als Earnest Stewart en Marcel Brands is er daar ook rust en kwaliteit gekomen."

Lees meer:
0 reacties