Eredivisie-speler looft Arne Slot: "Oprecht en heel puur mens"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Bram van Polen gunt Arne Slot de overgang naar Liverpool. Dat vertelde de afzwaaiende speler van PEC Zwolle tegenover ESPN.

Arne Slot en Bram van Polen hebben nog samen gespeeld in het eerste van PEC Zwolle. Van Polen stopt op zijn beurt na dit seizoen als voetballer. De aanvoerder van de Zwollenaren gunt zijn oud-ploeggenoot de stap naar Liverpool. “Dat vind ik mooi en hij verdient dit ook.”

Ook is Van Polen onder de indruk van de prestaties van Slot bij de Rotterdammers. “Arne heeft hier echt iets moois neergezet. Hij heeft Feyenoord weer aan het voetballen gekregen op een manier die ze niet vaak in De Kuip hebben gezien. Ik denk dat Arne genoeg veren in zijn reet heeft gekregen, maar hij is naast een hele goede trainer ook een heel goed mens - en dat is voor mij vaak nog belangrijker. Het is een oprecht en heel puur mens.”

Ook staat Van Polen er nog even bij stil dat het zijn laatste wedstrijd in De Kuip was. “Ik heb hier mooi succes behaald (doelend op de 5-1 overwinning op Ajax in de bekerfinale). Het is gewoon het mooiste stadion van Nederland, ook al schelden ze je soms af en toe helemaal verrot, het is en blijft een uniek publiek. Na het laatste fluitsignaal was dit wel even een momentje om van te genieten”, aldus de aanvoerder van PEC Zwolle.

Lees meer:
0 reacties