"Er waren weinig jongens die wat tegen Berghuis durfden te zeggen"

Sven van Beek speelde jarenlang voor Feyenoord. Bij de Rotterdamse club kreeg hij het een keer op een training aan de stok met Steven Berghuis, destijds aanvoerder van Feyenoord.

"We zijn allebei winnaars. Als het ons niet zint, zeggen we dat. Bij Feyenoord was Berghuis destijds iemand die het team op sleeptouw nam. Er waren maar weinig jongens die wat tegen hem durfden te zeggen", blikt de 29-jarige Van Beek terug in gesprek met FCUpdate.nl.

De verdediger zei er soms wat van, zo vertelt hij. "Dat is altijd goed geaccepteerd, maar soms vliegt de vlam ook even in de pan", legt Van Beek uit. Volgens de huidig aanvoerder van SC Heerenveen was er niet zo heel veel aan de hand. "Die week erna hebben we het goed bijgelegd. Je moet er niet te veel waarde aan hechten. Het is leuk voor de buitenwereld, maar het gebeurt vaker."

"Als je elkaar iets niet zint, dan mag je dat zeggen. In het veld is iedereen gelijk, maar soms gaat het iets te ver. We gaven elkaar een hand en waren weer teamgenoten", besluit de mandekker.

Lees meer:
0 reacties